Hjälp snabbt till hands

JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av TidX familjen?

Vi letar alltid efter människor med ett driv och hunger att jobba med fastigheter och fastighetsmiljö. Fyll gärna i blanketten här nedan och bifoga en länk till ditt CV så återkommer vi för att boka ett möte för en närmare presentation.

Är du en fastighetsekonom som vill vara med på vår resa?

TidX Förvaltning AB är ett bolag med inriktning på förvaltning och skötsel av fastigheter. Vi tar oss an alla utmaningar inom fastighetssektorn och vår styrka ligger i att vi kan kundanpassa alla våra uppdrag. Med ett brett utbud av tjänster inom såväl ekonomisk som teknisk förvaltning, drift och skötsel har vi möjlighet att ta oss an fastigheter med både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är baserade i Mölndal och verkar primärt i Göteborgsregionen och tar hand om fastigheter i Halland, Västra Götaland och Bohuslän.

Till avdelningen för Ekonomisk Förvaltning behöver vi förstärka med en Fastighetsekonom. Våra kunder inom den ekonomiska förvaltningen består i huvudsak av Bostadsrättsföreningar, Fåmansägda Hyresbostadsbolag och kommersiella Fastighetsbolag. Vår styrka ligger i att vara flexibla för att kunna ge kunden den bästa servicen, samt vara tillgängliga för våra kunder. Vi upplever ett ökat intresse för den typen av tjänster, och vi tycker att det är mycket roligare att jobba så!

OM TJÄNSTEN

Som fastighetsekonom inom den ekonomiska förvaltningen kommer du att jobba med det löpande arbetet med våra kunder såsom registrering av hyresinbetalningar, påminnelsehantering, leverantörsfakturahantering och löpande bokföring. Du kommer att ha kontakt med såväl kunder som hyresgäster och leverantörer. Vi är en tätt sammansatt grupp om totalt fem personer, och du kommer också vara delaktig i avstämningar, bokslutsarbete och analysarbete.
Tjänsten är en heltidstjänst och vi anställer så fort vi hittat rätt person för oss.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet inom yrket och som har en relevant utbildning/erfarenhet inom ekonomi/redovisning. Har du erfarenhet som konsult ses det som meriterande. Du måste ha lätt för att samarbete och vara villig att stödja andra då rollen ofta har ett finger med i alla våra avdelningar och med all vår personal. Din sociala förmåga är något vi värderar högt då tjänsten innebär mycket kontakt med människor. En person som vill växa med rollen och växa med vårt bolag.

Är du den här personen, skicka in din intresseanmälan till oss.

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att TidX Förvaltning behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Data-skyddsförordningen eller annan lag.

Tack för din ansökan!