TidX Förvaltning - Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av TidX familjen?

Vi letar alltid efter människor med ett driv och hunger att jobba med fastigheter och fastighetsmiljö. Fyll gärna i blanketten här nedan och bifoga en länk till ditt CV så återkommer vi för att boka ett möte för en närmare presentation.

Vill du vara med på vår resa?

Vi söker en eller två Fastighetsansvariga

TidX Förvaltning AB är ett bolag med inriktning på förvaltning och skötsel av fastigheter. Vi tar oss an alla utmaningar inom fastighetssektorn och vår styrka ligger i att vi kan kundanpassa alla våra uppdrag. Med ett brett utbud av tjänster inom såväl ekonomisk som teknisk förvaltning, drift och skötsel har vi möjlighet att ta oss an fastigheter med både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är baserade i Mölndal och verkar primärt i Göteborgsregionen och tar hand om fastigheter i Halland, Västra Götaland och Bohuslän.

Till avdelningen fastighetsdrift söker vi nu efter en till två Fastighetsansvariga. Med ett öga för både detaljer och helhet ser vår driftspersonal till att hålla fastigheterna i vårt bestånd i gott skick, året runt.

OM TJÄNSTEN

Som fastighetsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften och skötseln på dina tilldelade områden, primärt avseende teknik och inkomna serviceärenden. Tillsammans med dina kollegor och driftledare läggs en planering för utförandet men rollen innebär också till stor del frihet under ansvar. Därför är det viktigt att du klarar av att organisera och planera dina dagar.

Som fastihetsansvarig kommer du att ha kontakt med såväl kunder, hyresgäster och leverantörer då du dagligen rör dig i våra fastigheter för våra ronderingar och hanterar inkomna ärenden. Tjänsten kräver därför att du har god kommunikationsförmåga och kan möte människor i alla sorters situationer.

Nedanstående arbetsuppgifter kan förekomma i större eller mindre omfattning:

  • Daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av allmänna utrymmen och fastighetens teknikutrymmen.

  • Ta emot och åtgärda serviceanmälningar som inkommer via vår kundtjänst.

  • Vid akutsituationer och serviceanmälningar vidta åtgärder så att driftstörningar och skadeverkan minimeras för hyresgäster och fastighetsägare.

  • Medverka vid myndighetsbesiktningar.

  • Vara behjälplig vid underhåll av tekniska installationer.

  • Ansvara för att allmänna utrymmen (inom- och utomhus) är i representativt skick.

  • Kontroll av drifttjänster, service- och tillsynsavtal samt myndighetsbesiktningar mm.

  • Vinterväghållning med beredskap kan komma att ingå.

  • Skötsel av yttre miljö kan komma att ingå på specifika uppdrag.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi anställer så fort vi hittar rätt person för oss. 

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss
Ladda upp ditt CV här

Tack för din ansökan! Om du blir utvald till intervju återkommer vi med med information.

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att TidX Förvaltning behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Data-skyddsförordningen eller annan lag.