top of page
TidX Förvaltning - Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av TidX familjen?

Vi letar alltid efter människor med ett driv och hunger att jobba med fastigheter och fastighetsmiljö. Fyll gärna i blanketten här nedan och bifoga en länk till ditt CV så återkommer vi för att boka ett möte för en närmare presentation.

Vill du vara med på vår resa?

Vi söker personer med driv & engagemang

 

TidX Förvaltning AB är ett bolag med inriktning på förvaltning och skötsel av fastigheter. Vi tar oss an alla utmaningar inom fastighetssektorn och vår styrka ligger i att vi kan kundanpassa alla våra uppdrag. Med ett brett utbud av tjänster inom förvaltning, drift och skötsel har vi möjlighet att ta oss an fastigheter med både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är baserade i Mölndal och verkar primärt i Göteborgsregionen men har även fastigheter i Halland, Västra Götaland och Bohuslän.

 

Vi sätter stor vikt vid vår lokala förankring och sätter stolthet i att sysselsätta människor i de geografiska områden vi verkar i. Och det är människor som driver oss som bolag framåt. Vår personal är det som gör oss starka och framgångsrika.

VI SÖKER DIG SOM ÄR INTRESSERAD AV ROLLERNA:

  • Fastighetsansvarig - läs mer om tjänsten i pdf-dokumentet nedan.

  • Drifttekniker

  • Fastighetsskötare utemiljö

  • Affärsutvecklande energispecialist - länk till mer info & ansökan (extern sida)

HÖR AV DIG!

Har du rätt bakgrund och jobbat i någon av dessa roller tidigare, skicka in en intresseanmälan genom att använda formuläret här nedan. 

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss

Ladda upp ditt CV här

Tack för din ansökan! Om du blir utvald till intervju återkommer vi med med information.

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att TidX Förvaltning behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Data-skyddsförordningen eller annan lag.

bottom of page