Hjälp snabbt till hands

JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av TidX familjen?

Vi letar alltid efter människor med ett driv och hunger att jobba med fastigheter och fastighetsmiljö. Fyll gärna i blanketten här nedan och bifoga en länk till ditt CV så återkommer vi för att bokar ett möte för en närmare presentation.

Bolagsekonom & administration

OM TJÄNSTEN

Vi söker en person för tjänsten Bolagsekonom/administration. Tjänsten innebär en central roll i vår organisation och du kommer till stor del att ansvara för flödet i administreringen av vår ekonomi. Tillsammans med vår ekonomichef kommer du administrera leverantörsfakturor, kundfakturor och bokföring. Sköta de dagliga kontakterna med våra leverantörer, kunder och vår personal gällande fakturor och all hantering kring dessa. Vi ser också att du tar en aktiv roll i olika utvecklingsprojekt inom ekonomi och administration. Tjänsten är en heltidstjänst och vi anställer så fort vi hittat rätt person för oss.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet inom yrket och som har en relevant utbildning/erfarenhet inom ekonomi för att kunna axla rollen som en central del i vår organisation. Vi eftersöker en självständig person som är villig att vara med och utveckla rollen och effektivisera vårt arbete. Du måste ha lätt för att samarbete och vara villig att stödja andra då rollen ofta har ett finger med i alla våra avdelningar och med all vår personal. Din sociala förmåga är något vi värderar högt då tjänsten innebär mycket kontakt med människor. Vi vill ha in en person med driv och hunger. En person som vill växa med rollen och växa med vårt bolag. Är du denna person, skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret här nedan.

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att TidX Förvaltning behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Data-skyddsförordningen eller annan lag.

Tack för din ansökan!