top of page

ENERGIFÖRVALTNING

Fastighetssektorn står för 34% av Sveriges totala energianvändning, TidX hjälper dig som bolags- och fastighetsägare att bli en del av förändringen och sänka energianvändning och bli en mer hållbar fastighetsägare för framtiden.

Energiförvaltning ho TidX Förvaltning
Energi & Miljö på TidX Förvaltning

PROJEKT & RÅDGIVNING

Våra energiförvaltare kan hjälpa er med rådgivning för projekt inom energianvändning samt även projektleda det från ”ax till limpa”.

GRÖNA LÅN

Vår ekonomiska förvaltning vägleder dig inom ”gröna lån” och med hjälp av våra energiförvaltare säkerställer att ni som bolag uppfyller kraven för dessa.

ENERGIKARTLÄGGNING
 

Vi hjälper er att kartlägga era fastigheters energianvändning, vi tar reda på alla energitjuvar och tar fram energisparande åtgärder och förslag. Vi tar även fram investeringsmöjligheter för att ytterligare förbättra energiförbrukningen eller i bästa fall även möjligheten till att skapa energi.

ENERGIDEKLARATION
 

Våra certifierade energirådgivare hjälper dig med en energibesiktning och tar fram era fastigheters energiprestanda.

ENERGI- & DRIFTOPTIMERING

Låt oss sänka driftkostnaderna i era byggnader genom regelbunden bevakning och korrigering av er energiförbrukning för en optimal drift.

CERTIFIERING
 

Låt våra experter vägleda er och se till att era fastigheter blir mer hållbara och miljöcertifierade. Vi hjälper er med allt från BREEAM, Miljöbyggnad,  LEED, GreenBuilding m.m.

Fästpunkt 1
Personal som arbetar med förvaltning hos TidX Förvaltning

Förvaltning -ekonomisk, teknisk & kommersiell

Vi arbetar för att få till bästa möjliga kvalité och högsta möjliga avkastning på ert fastighetsbestånd genom att ta fram en verksamhetsplan för varje fastighet samt skapa ett nära samarbete med hyresgäster och de boende.

bottom of page